home

exposities

sieraden

kunstwerken

informatie

file://localhost/Volumes/mac2/site/Site/sieraden.html
kunstwerken_2.html
info.html
home.html

Speciaal  voor de zomerexpositie bij Beelden in Gees heb ik een broertje/zusje gemaakt van de golf sculptuur. Hetzelfde uitgangspunt en maatvoering alleen heb ik deze opengewerkt zodat er een twee eenheid ontstaat met  verschillende uitstraling. 

1672 is de titel van mijn ontwerp voor de ontwerpwedstrijd van de Oud Hollandse Waterlinie met het thema: Water, Vriend en Vijand

Het kunstwerk verbeeld de historie van het rampjaar 1672 in zaagsneden en is gemaakt in de vorm van een “vesting”. Deze “vesting” biedt tevens twee zitplaatsen met tegengesteld uitzicht.

Dit object geeft de aanvallers VIJAND weer die tegengehouden worden zowel door de vestingmuur, waar ze tegenaan lopen, als het achterliggende WATER van de waterlinie met de vestingsteden. Aan de andere kant heb ik de burgers VRIENDEN geplaatst die beschermt worden in de vesting en tevens beschermt worden door het WATER van de waterlinie. De waterlinie zoals die er destijds uit zag heb ik weergegeven door de contouren te perforeren en grotere gaten  om de vestingsteden aan te geven. De vestingsteden waar dit kunstwerk geplaatst wordt krijgen een plaats gerichte icoon aanduiding. Zo heb ik voor dit prototype Woerden genomen.

2019  Beelden in Gees Zomerexpositie

         Beelden in Gees kunstcollectief SMALT

2018 Munnekeburen Into the wetlands

          Artelier Aelderhooghe Harrie Arling kosmotronics

          Suus Kooiman schilderijen &encaustic

sieraden_2.html

agenda

agenda.html

home

exposities

sieraden

kunstwerken

informatie

file://localhost/Volumes/mac2/site/Site/sieraden.html
kunstwerken_2.html
info.html
home.html
sieraden_2.html

agenda

agenda.html