home

exposities

sieraden

kunstwerken

informatie

expo.html
file://localhost/Volumes/mac2/site/Site/sieraden.html
kunstwerken_2.html
info.html
home.html
sieraden_2.html

agenda

1672 is de titel van mijn ontwerp voor de ontwerpwedstrijd van de Oud Hollandse Waterlinie met het thema: Water, Vriend en Vijand

Het kunstwerk verbeeld de historie van het rampjaar 1672 in zaagsneden en is gemaakt in de vorm van een “vesting”. Deze “vesting” biedt tevens twee zitplaatsen met tegengesteld uitzicht.

Dit object geeft de aanvallers VIJAND weer die tegengehouden worden zowel door de vestingmuur, waar ze tegenaan lopen, als het achterliggende WATER van de waterlinie met de vestingsteden. Aan de andere kant heb ik de burgers VRIENDEN geplaatst die beschermt worden in de vesting en tevens beschermt worden door het WATER van de waterlinie. De waterlinie zoals die er destijds uit zag heb ik weergegeven door de contouren te perforeren en grotere gaten  om de vestingsteden aan te geven. De vestingsteden waar dit kunstwerk geplaatst wordt krijgen een plaats gerichte icoon aanduiding. Zo heb ik voor dit prototype Woerden genomen.

Water: Vriend en Vijand ontwerpwedstrijd

Wethouders logo ontwerp

K38 Opsmuk of Design 11oktober – 4 november in Roden

Wethouders ontwerp voor een logo, avatar en/of icoon om de wethouders ook een zichtbaar herkenningsteken te geven. Deze vraag heeft voor mij geresulteerd in het volgende ontwerp. Een object voor op het bureau of in een vitrine uitgevoerd in 3D in zilver met perspex en Belgisch hardsteen. Een herkenbaar logo als speld zowel voor een heer als een dame maar wat ook in een uitvoering als collier gemaakt kan worden. Te dragen op de daartoe gelegen momenten of te kijken naar een bijzonder multifunctioneel object. Tevens het in 3D ontworpen logo voor briefhoofden of iets dergelijks.


Hoeve Rijlaarsdam Nieuwveenseweg 59 2421 LB Nieuwkoop om 20.00 uur


10 november bekendmaking 1ste publieksprijs Oud Hollandse Waterlinie ontwerpwedstrijd

om 16.00 uur bij Oud Hollandse Waterlinie Galerie & Beeldentuin Hoeve Rijlaarsdam Nieuwveenseweg 59

2421 LB Nieuwkoop 


Vanaf 1 maart  tm 31 mei Expositie bij Artelier Aelder Hooghe met assemblage art  van  Marijke Leertouwer en ......

tijdens de open atelierdagen op 7 en 8 maart zijn de kunstenaars aanwezig.

home

exposities

sieraden

kunstwerken

informatie

expo.html
file://localhost/Volumes/mac2/site/Site/sieraden.html
kunstwerken_2.html
info.html
home.html
sieraden_2.html

agenda